Eu salut Inteligență Artificială creatoare de text, o să creeze ea texte pentru toți proștii din presa română! Declarație surprinzătoare a gazetarului Ion Cristoiu

Gazetarul Ion Cristoiu, cu peste 50 de ani de activitate în presa românească, le face un compliment „nechemaților” din majoritatea redacțiilor de astăzi asemănându-i cu Inteligența Artificială, care a demonstrat că poate genera texte originale, spre deosebire de copy-paste-ul generalizat pe plaiuri mioritice.

„Avem o lume în care s-a creat Inteligența Artificială (I.A.) care poate să facă și poezii – mă rog, nu eminesciene, dar poate să facă poezii – și poate, mai ales, să scrie articole în locul celor din presa românească. Încă o dată, Bogdan Iacob, ca să spun așa, să-l denunț, este neliniștit cu Inteligența Artificială, cum o să creeze ea texte. Și i-am spus: Bogdan Iacob, o să creeze ea texte pentru toți proștii din presa română! Că între textele scrise de analfabeții din presa română, de lipsiții de talent din presa română și cele create de Inteligența Artificială nu e nici o diferență. Deci, aceștia pot fi înlocuiți!

Domnilor, Arghezi nu va putea fi înlocuit niciodată! Publicistica lui Arghezi! Pentru că Inteligența Artificială va înlocui pe toți nechemații din presa română. Din punctul acesta de vedere, eu salut Inteligență Artificială creatoare de text! Pentru că așa cum scriu 99% din cei de azi din presa română nu diferă deloc de presa făcută de mașină – aceleași clișee”, a explicat Ion Cristoiu în jurnalul său video de vineri, 3 februarie 2023. VIDEO: (de la min. 19.16)

De același autor: Bill Gates vrea ZIARIȘTI-ROBOȚI. Microsoft va înlocui jurnaliștii platformei MSN cu soft-uri bazate pe Inteligență Artificială (21 decembrie 2020)

One thought on “Eu salut Inteligență Artificială creatoare de text, o să creeze ea texte pentru toți proștii din presa română! Declarație surprinzătoare a gazetarului Ion Cristoiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *