Să fim ajutoarele Sfântului Hristofor pentru ca bătrânii și copiii nimănui din București să aibă sărbători fericite!

Mai sunt doar 3 zile în care puteți dona pentru a face sărbătorile de Paști mai frumoase unor oameni aflați în dificultate: copiii orfani și bătrânii din azilele bucureștene, ajutați de Asociația „Sfântul Hristofor”.

„Dragi prieteni,
Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi, iar bucuria în suflet crește atunci când ne gândim la clipele petrecute în familie, alături de toți cei dragi. Și copiii și bătrânii instituționalizați merită sărbători pascale frumoase. De aceea, ne mobilizăm acum, să oferim cu ajutorul vostru, cadouri și bucurii celor care nu au parte de atenție, afecțiune și un cămin cald de sărbători.

Vom oferi cadouri celor 216 copii și bătrâni instituționalizați, din cadrul DGASPC-urilor din Sector 3 și 4 București.

Vom strânge donații în bani pentru a pregăti tuturor aceleași pachete cu dulciuri, fructe, suc și produse de igienă corporală.

Puteți susține cauza umanitară printr-o donație în bani, direct în contul Asociației Sfântul Hristofor sau puteți face donații online, fără comision, direct pe site-ul Asociației.

Transfer bancar BCR
Cont RON: RO40RNCB0082146658150001
Titular: Asociația Sf. Hristofor
Detalii de plată: „Ajut copiii și bătrânii”
Persoană de contact: Lavinia – 0722 149 020

Haideți să oferim acum, fapte bune, tuturor copiilor și bătrânilor care de sărbători nu au familia lângă ei!”, au transmis reprezentanții Asociației „Sfântul Hristofor”.

Pe lângă daruri de Paști sau de Crăciun, în ultimii 7 ani, Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor” a mai ajutat orfanii cu rechizite la început de an școlar sau cu tabere și excursii culturale în diverse perioade ale anului calendaristic sau cel puțin cu o masă caldă, oferită inclusiv beneficiarilor vârstnici.

Pe aceeași temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *