Ajută-l pe Sfântul Hristofor să le ofere o masă caldă la domiciliu bunicilor săraci din București! Doar până pe 31 august

Asociația pentru Copii și Bătrâni „Sfântul Hristofor” îi invită pe toți românii cu inimă mare și cu dare de mână să ajute financiar cea de-a treia ediție a unei colecte pentru masa caldă oferită la domiciliu vârstnicilor nevoiași (cu pensii sub 1200 de lei) din București. Strângerea de fonduri se încheie miercuri, 31 august 2022 – doritorii mai au la dispoziție o săptămână pentru a contribui la reușita acestei acțiuni creștinești. Iată comunicatul organizatorilor:

„Dragi prieteni,

Din cauza exploziei prețurilor la energie și alimente, bătrânii noștri nevoiași nu reușesc să-și economisească bănuții din cauza pensiilor mici.

Cu ajutorul vostru, am oferit din iunie până în prezent 123 de porții de mâncare caldă pentru vârstnicii nevoiași din București.

Facem apel la bunătatea dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare o masă caldă la domiciliul vârstnicilor, care se confruntă cu problemele asigurării hranei și a facturilor la gaze și curent.

Deschidem colecta de strângere de noi fonduri financiare până pe 31 August 2022, pentru plată meniuri mâncare și transport.

Puteți contribui acum printr-o donație în bani, direct în contul Asociației Sfântul Hristofor, cont deschis la BCR Sucursala Unirea sau puteți face donații online, fără comision, de pe site-ul: sf-hristofor.ro

Cont: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0001

Titular: Asociația Sf. Hristofor

Detalii de plată: „Masa caldă la bunici”

Persoană de contact: Lavinia – 0722 149 020

Vă mulțumim pentru susținerea programului social „Masa caldă la bunici!”
Echipa Apcsb Sf. Hristofor”, se arată într-un comunicat publicat pe Facebook.

După cum îi spune și numele, Asociația pentru Copii și Bătrâni „Sfântul Hristofor” din București este cunoscută de 7 ani de zile pentru ajutorul pe care l-a dat atât persoanelor vârstnice și defavorizate (masă caldă, produse de strictă necesitate și de igienă personală șamd), cât și copiilor sau tinerilor orfani sau lipsiți de posibilități (rechizite pentru începutul de an școlar, tabere în vacanțe, cadouri de sărbători etc.).

One thought on “Ajută-l pe Sfântul Hristofor să le ofere o masă caldă la domiciliu bunicilor săraci din București! Doar până pe 31 august

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *