Mișcarea Națională și-a deschis filiale locale în Tecuci, Bârlad și Galați. Ce orașe urmează

Partidul „Mișcarea Națională”, pe care Mihai Târnoveanu l-a lansat la Sibiu în primăvara anului 2023, chiar de ziua de naștere a poetului și deținutului politic anticomunist Radu Gyr, 2 martie, a început să-și deschidă filiale locale în țară. Primele puncte pe harta Mișcării Naționale au fost Tecuci, Bârlad și Galați.

Mișcarea Națională pune bazele filialelor din Țară. Galați și Bârlad au fost următoarele orașe după Tecuci. La Galați am întâlnit un grup de români deosebiți, cu sufletul curat și mintea plină de proiecte bune pentru comunitatea locală si nu numai, unele dintre ele fiind puse deja în practică de-a lungul acțiunilor desfășurate de ei până acum. Încrederea reciprocă s-a simțit din primele momente, vorbind între noi ca și cum ne-am fi cunoscut de o grămadă de ani. Le mulțumesc mult pentru acestă încredere lui Marian Dumitru (pe care îl voi și desemna să se ocupe de Mișcarea Națională pe zona Galați), Oana Tat, Marius Rebenciuc , Dan Miron și Grigoraș Nicolae.

În aceeași zi de joi, spre seara am ajuns la Bârlad, la grupare „Valea Uzului” din Bârlad, români care au venit constat la Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului, familiile Dumitru Mocanu , Florin și Cătălina Negruț, precum și domnul profesor Grădinaru. Le-am înmânat, de asemenea, și lor steagul Mișcării Naționale, oamenii căliti la Valea Uzului, Târgu-Secuiesc, Sfântu-Gheorghe fiind hotărâți să continue lupta și din punct de vedere politic, acolo unde este de fapt cea mai mare nevoie de forțe naționaliste.

Fără să exagerez, cu astfel de români alături te poți duce la cele mai grele bătălii fiind sigur că nu trădează un ideal. Am văzut asta în ochii lor, am văzut acel inconfundabil caracter românesc și la Galați și la Bârlad. Împreună suntem deja în una dintre cele mai grele lupte, lupta naționalistă dusă pe teren politic. Este enorm de grea pentru că avem responsabilitatea de a nu compromite naționalismul, atât de des clamat dar atât de puțin trăit și pus în practică.

Mulțumesc, de asemenea camaradului din Brașov, Gabi Ungureanu care m-a insotit in toate drumurile de pana acum. Om deosebit, de mare nădejde!

Sunt români care nu au facut compromisuri, sunt români care au un singur punct cardinal: România.

Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!”, a transmis, sâmbătă, 6 mai, dl. Mihai Târnoveanu pe Facebook.

Potrivit unei postări mai recente, următoarea înființare de filială locală va avea loc la Piatra Neamț.

V-ar mai putea interesa și…

One thought on “Mișcarea Națională și-a deschis filiale locale în Tecuci, Bârlad și Galați. Ce orașe urmează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *