15 diferențe între cioclii responsabilității și cioclii coincidenței. O voi lăsa mai moale doar după ce derbedeii care au instigat la otrăvire și au pus pumnul în gură celor cu alte opinii vor fi pedepsiți, anunță Dr Răzvan Constantinescu

Dr. Răzvan Constantinescu de la Iași, unul dintre puținii români care s-au luptat contra aberațiilor politicii pandemice până la ultimele consecințe în plan personal, atât ca medic, cât și ca profesor universitar, ne transmite noutăți demne de luat în seamă. El a anunțat sâmbătă că a intrat în posesia motivării sentinței din iunie 2022 prin care Tribunalul Iași a desființat decizia rectorului UMF Iași de a-i interzice toate activitățile didactice curente în restricționatul an 2021. În altă postare, temerarul medic notează 15 diferențe între cei care puneau orice deces pe seama noului virus și cei care, pot factum, pun orice moarte subită pe seama injectării cu serul experimental bazat pe ARNm. În esență, concluzia doctorului este că, deși au existat exagerări în ambele tabere și ele ar putea fi în mod greșit confundate din p.d.v. al comportamentului săvârșitorilor lor, totuși există niște diferențe fundamentale care le separă. Ce îi mână în luptă pe „cioclii” pro-injectare și pe postacii anti-injectare, citiți mai jos:

„GĂSIȚI 15 DIFERENȚE

Ce diferență e între cioclii antivaccin și cioclii care numărau „morții de covid”?, se întreabă retoric-naiv-insidios Bogdan Alexandru Duca. Trecând peste faptul că ceea ce numește el ”vaccin” nu e nicidecum așa ceva, încerc să-i răspund eu, că știu că în mine are încredere:

1.Cei decedați atunci aveau diverse boli care ar fi putut duce la deces, iar orice infecție putea îndeplini rolul ăsta facilitant. Cei de-acum nu au nicio boală cunoscută și niciun factor declanșator.

2.Cei decedați atunci erau 99% în vârstă, cei de-acum sunt 99% tineri, ceea ce este realmente șocant.

3.Decesele de-atunci se produceau după suferințe de săptămâni, cele de acum se produc brusc, subit.

4.Decesele de-atunci erau nenominale, statistice, cele de acum sunt raportate cu nume, prenume, vârstă, ocupație.

5.Decesele de-atunci erau considerate ca fiind cauzate de o molimă, cele de-acum sunt considerate a fi cauzate de niște criminali.

6.Cioclii de-atunci reprezentau Puterea și-i cântau în strună, cei de-acum se opun acelei puteri.

7.Cioclii de-atunci erau remunerați prin program guvernamental, cei de-acum nu, nici măcar Putin nu le trimite nimic.

8.Cioclii de-atunci îndemnau la persecutarea opozanților, cei de-acum îndeamnă la cercetarea cauzelor și găsirea eventualelor vinovății.

9.Cioclii de-atunci ne spuneau că ”așa a stabilit știința”, cei de-acum fac apel tocmai ca știința să ia în seamă noile fenomene.

10.Cioclii de-atunci urmăreau înfricoșarea populației pentru a fi obedientă, cei de-acum urmăresc înfricoșarea populației pentru a fi reactivă.

11.Cioclii de-atunci aveau un pronunțat caracter comercial prin îndemnarea la folosirea unor produse sau justificarea cumpărării lor în cantități disproporționate, cei de acum nu.

12.Cioclii de-atunci aveau la dispoziție toate canalele media, cei de-acum se strecoară cu greu pe unde pot.

13.Cioclii de atunci recitau în cor, organizat, programatic, cei de-acum urlă haotic.

14.Cioclii de atunci erau persoane de vază – profesori universitari, miniștri, șefi de trusturi de presă -, cei de acum sunt oameni obișnuiți, fără faima celor de mai sus.

15.Cioclii de-atunci știau că mint, cioclii de acum sunt conștienți doar că exagerează.

Mai am și o diferență de ordin personal: cei de atunci voiau să mă strivească, cei de acum nu”, a scris dr. Răzvan Constantinescu pe Facebook.

(Nota Redacției; La punctul 5, s-ar putea reformula: 5. Decesele de-atunci erau considerate ca fiind cauzate de „iresponsabilitate”, cele de-acum sunt considerate a fi cauzate de niște „coincidențe”. Iresponsabil era cine nu se injecta, lovit de „coincidență” este cine s-a injectat cu serul experimental. Bat-o Sfântul de ipocrizie și dublă măsură!)

„M-AM ÎNFURIAT DIN NOU

Vineri, am primit de la Tribunal motivarea sentinței din iunie (după mai multe amânări succesive, pentru ”deliberări”) 2022, prin care decizia Rectorului UMF Viorel Scripcariu – unică în jurisprudență și care va rămâne antologică pentru analele prostiei academice – ”…Răzvan Constantinescu nu va mai desfășura activități de predare, activități de seminar, lucrări practice și de laborator, îndrumare de proiecte de an, participare la examene și orice alte activități care presupun interacțiunea față în față SAU ONLINE cu studenții” a fost desființată.

Instanța constată: ”Din compararea sarcinilor prevăzute în fișa postului cu atribuțiile ce i-au fost interzise prin decizia contestată (…) rezultă că, în fapt, contestatorul a fost în situația de a nu mai avea posibilitatea de a-și exercita profesia pentru care a încheiat un contract individual de muncă. Instanța reține că decizia contestată este o veritabilă decizie de suspendare a efectelor contractului individual de muncă, emisă fără a avea un temei legal și, pe cale de consecință, va anula Decizia 729/07.07.2021 emisă de intimată”.

Aș vrea ca prietenii care, în ultimele luni, îmi cer să ”o las mai moale cu plandemia”, că nu mai interesează pe nimeni, să înțeleagă că o voi lăsa ”mai moale” doar după ce derbedeii care au instigat la otrăvire și care au încercat să pună pumnul în gură celor cu alte opinii vor fi pedepsiți. Nu am dreptul să procedez altfel!

De altfel, după cum v-am promis, urmează serialul cu toate ”audierile”, în care vor apărea, cu nume și prenume, toți actorii festivalului de obediență grețoasă”, a anunțat dr. Răzvan Constantinescu pe Facebook sâmbătă, 13 mai 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *