LĂCUSTA MECANICĂ. Așa sunt ai noștri, fraților, cei care ne-au confiscat Țara. Treziți-vă! Opinie Doina Jalea

Un articol publicat de Doina Jalea în ediția tipărită a ziarului Sibiu 100%, difuzată gratuit în cutiile poștale sâmbătă, 13 mai 2023.

„Lăcusta mecanică

Știu, am putea vorbi despre așa-zisa rotativă la putere, subiect pe care televiziunile aservite intereselor străine de cele românești îl acreditează ca fiind important pentru opinia publică. Nici vorbă! Pe român îl doare de copiii pe care o lege vicleană vrea să îi ia sub diverse pretexte perverse „europene”, de sănătate a lui și a familiei, spulberată de „vaccinurile” anticovod, nimic altceva decât arme de distrugere în masă – cum se vede din dezvăluirile care circulă tot mai abitir în spațiul public. Îl doare de prețurile criminale la alimente și minimele facilități necesare unui trai decent de om, care cresc planificat, pentru că sunt menite să-l lase pe român în fundul gol. Îl doare de jaful pădurilor, de rușinea națională care este justiția coruptă, de batjocura la care-l supun iudele din fruntea țării, de minciuna endemică din viața publică, de clientelismul politic, de dispariția unui sentiment coagulant pentru o națiune: demnitatea națională.

Se văd de la o poștă manevrele parșive prin care nici o forță politică nouă nu are voie să se constituie în România, nici o personalitate reală nu are voie să se afirme în plan politic, nici un personaj curajos nu are voie să devină un reper pentru societate. Vin alegerile? Să nu ne facem iluzii! Poți să votezi cu fiecare deget de la ambele mâini pe X, că va ieși Y, pe care tu, române, nu-l vrei.

De pe acum se conturează ce ni se pregătește: același terci!!! Ciolacu va deveni Ciucă, iar Ciucă se va adăposti la umbra lui Ciolacu, cu toate privilegiile de prim-ministru intacte, chiar dacă se va numi vice. CFR-ul va rămâne tot o ruină, iar autostrăzile, o proiecție pe următorii 30 de ani, din moment ce la „Transporturi” se va eterniza același ministru, impotent din punct de vedere profesional. Învățământul rămâne în aceeași gheară a unei ministrese insipide, incolore și inodore care a mai fost și va mai fi întru anihilarea și a brumei de educație care se mai face în școlile românești etc., etc.

Uitați-vă la ei. Din mișcarea de rotație politică se aleg la vârf – vorba aceea: la vremuri noi, tot noi – aceleași căzături și vinituri care n-au nici o tangență cu destinul etnic și cosmic al neamului românesc. Pleacă doar Daea de la „Agricultură”, singurul care a mai încercat să dreagă busuiocul în interesul fermierului român și în pofida mafiei. Nici un alt ministru n-a fost mai batjocorit, denigrat, minimalizat și ponegrit decât bietul Daea. Dovadă că a călcat pe bătături partidul trădării naționale. Poate doar Înaltpreasfințitul Teodosie îl excede. Scuipat, batjocorit, biciuit de un amărât de purtător de cuvânt al Patriarhiei.

Am o singură întrebare logică: de unde îi vine amărâtului de purtător de cuvânt ditamai tupeul? Ce segment mafiot îl susține? Că ne-am săturat de implicarea serviciilor până și în intimitatea rugăciunilor noastre.

Iar peste toți și toate tronează cu aroganța-i implacabilă și cu un dispreț arian față de poporul român Lăcusta mecanică, cea care a devorat aproape 10 ani orice lăstar verde, de speranță, ivit pe tarlaua românească.

Știu, aș putea să-mi țin gura. Dar am ales să fiu aidoma copilului din basmul „Hainele cele noi ale împăratului”, de Hans Christian Andersen. Lingușit de toți curtenii, spunându-i-se că hainele pe care le poartă sunt atât de fine încât sunt invizibile, împăratul a ajuns să defileze în pielea goală prin mulțime. Doar un copil a strigat, uimit de ceea ce era evident: „Împăratul e gol!!!”.

Așa sunt și ai noștri, fraților, cei care ne-au confiscat Țara. Treziți-vă! – Doina Jalea.

V-ar mai putea interesa și…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *