Lațul se strânge. Nu mai avem cu cine! Singura care mai stă în picioare este CONSTITUȚIA României. Opinia lui Constantin-Florin Ilie

O opinie postată de Constantin-Florin Ilie la data de 15 mai 2023 pe Facebook și Telegram.

„Lațul se strânge…

Renate Weber s-a făcut și ea că nu pricepe și a ocolit în mod intenționat punctele atacabile (neconstituționale) ale „legii”. Cum ar fi, de pildă, acel Observator care atrage direct în legislație INGERINȚA (aparent indirectă) unei organizații non-guvernamentale, ne-statale, externe României (UNICEF, în speță), care este proprietarul bazei de date colectată și administrată (numai) de statul român. Putea fi și ar trebui atacat PL-x 145/2023 fie și numai prin legile securității naționale, la fel și dpdv constituțional, prin Articolele specifice. Acesta e numai un aspect.

Un altul este NE-PROPORȚIONALITATEA „măsurilor” dar și a categorisirii (noilor) situații de așa zis „risc”, după criterii NEJUSTE, în raport cu chestiunea pusă în discuție (acum impusă drept „lege”).

Și altele, nu le mai enumerăm aici, căci – ca să replicăm un slogan ieșit și ăla minicinos din sânul partidului din care a „răsărit” dna Renate (și care explică multe. Mai ales devizia de azi…!) –

NU MAI ai cu cine!

Astăzi s-a dovedit, în scris, că ceea ce bănuiam demult se confirmă:

Am pierdut și Avocatul Poporului.

Astăzi, 15 mai 2023, încă o zi de doliu național! După cea de 10 mai.

Am pierdut absolut toate instituțiile ne-militarizate:
-CCR, Președenția, Parlamentul, Guvernul, Justiția mare parte din cea decizională, Avocatul Poporului șamd…
-și parte (mică, credem) din Poliția Română.

Dintre cele militarizate am pierdut:
-Jandarmeria.
-parte (nu știm cât) din brigăzi de intervenție specială.

Singura care mai stă în picioare este CONSTITUȚIA României (așa cum este ea, ignorată. Acolo avem totul pentru a opri orice fel de infracțiune, trădare și înaltă trădare).

O vor ataca și pe aceasta! Prin tertipuri și „idei bune” de „suveranitate” și alte lucruri plăcute auzului. NU ACCEPTAȚI NIMIC!

Mai departe, din partea celor militarizate, încă nepronunțate, avem:

Pompierii, Armata Română, serviciile de informații si contrainformații ale Armatei Române, precum si (parte din) alte servicii,

este răndul vostru acum să arătați ai cui sunteți și dacă slujiți România și poporul!

(mai mult, dacă voi din acești trei ani de zile și mai ales din aceste ultime luni nu ați instrumentat ÎNCĂ dosare, cu atât de multe evidențe, atunci sunteți cei mai mari cretini din lume!)

Certa-v-ar Dumnezeu cel tare să vă certe pe toți!


Dați acest anunț peste tot, să ajungă la ei. Este crucial, nu ne-a mai rămas mult timp. Statul român, cu tot cu popor, copii și viitor, este la cumpăna Istoriei.

Una care poate fi chiar ultima!

Constantin F.I.”

V-ar mai putea interesa și…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *