De ziua Independenței României, ÎN CIUDA PROTESTELOR, Parlamentul (anti)național a votat legile nepopulare privind separarea copiilor de părinți, orașele lagăr de 15 minute și guvernanța corporatistă

În ciuda unui mare protest desfășurat în fața Parlamentului de partidele suveraniste și majoritatea ONG-urilor care au protestat și contra abuzurilor politicii pandemice, majoritatea toxică PSD-PNL-UDMR a votat FĂRĂ DEZBATERE proiecte de legi extrem de nepopulare precum cel „împotriva” separării copiilor de părinți, care de fapt definește pârghiile de intervenție a statului împotriva familiilor, sau cel privind orașele „smart” de 15 minute, mini-pușcării digitale în aer liber, care pun capăt libertății de mișcare și dreptului la proprietate (în cazul posesorilor de automobil personal).

„Până acum Camera Deputaților a votat:
-PL-x 47/2023 – asa-sa lege pentru orașele de 15 minute;
-PL-x nr. 143/2023 – cel cu guvernanța corporatistă;
-PL-x nr. 145/2023 – cel cu ”prevenția” separării copilului de părinti”, a anunțat av. Elena Radu miercuri, 10 mai 2023, pe o rețea de socializare.

„Deci PLX 145 trecu. Trecu și PLX 143. Doar 48 de parlamentari au votat contra. Câtă nemernicie! Doar 48 de parlamentari sunt cu poporul? Atâția au mai rămas? Vremuri urâte!
Later edit: se votă și orașul de 15 minute.
*
Nu pot să cred, tocmai ce trecu de comisii PLX 145, adică integistratea intr-un catalog național în chiar multe circumstanțe, după care, dacă nu te conformezi, luarea copiilor noștri de lângă părinți (vizează inclusiv și copiii crescuți de un singur părinte, cum ar fi și cazul meu!)! Ce zi urâtă în istoria României! Incredibil cum acești ticăloși nu mai au frică nici măcar de popor! Pe față ne arată nemernicia lor!
P.S.: Vă rog eu să nu vă mai duceți după fenta cu amendamentele vieții, acest PLX 145 trebuie sa dispară total! Văd ca unii ati căzut în această capcană, treziți-vă odată!
Și PNRR-ul va trebui să dispară, aruncat la coșul de gunoi!”, a scris pe Facebook și Irene Marianne Tătaru, o mămică tot din Craiova.

De interes, pe aceeași temă:

6 thoughts on “De ziua Independenței României, ÎN CIUDA PROTESTELOR, Parlamentul (anti)național a votat legile nepopulare privind separarea copiilor de părinți, orașele lagăr de 15 minute și guvernanța corporatistă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *