Cristian Terheș: Se pun bazele tiraniei mondiale! Comisia Europeană a semnat cu OMS ca Certificatul Verde să fie folosit pentru a „facilita mobilitatea globală”. Vlad Pârău: Schimbăm democrația originală a lui Nea Nelu cu democrația facilitată a lui Nea Tedros

Comisia Europeană, prin comisara pe sănătate Stella Kyriakides, și Organizația Mondială a Sănătății (OMS), prin Tedros Adhanom Ghebreyesus, au anunțat pe data de 05.06.2023 lansarea unui „parteneriat” prin care OMS va prelua Certificatul „Verde” Digital, folosit de UE pe durata pandemiei COVID-19, „pentru a stabili un sistem global care va ajuta la facilitarea mobilității globale”, au anunțat cele două organizații.

„Cu alte cuvinte, dacă Certificatul Verde, sub pretextul «facilitării libertății de circulație», a fost folosit pentru încălcarea drepturilor și libertăților în UE, precum și pentru constrângerea oamenilor să se injecteze cu un produs medical ce pentru mulți a avut și are efecte negative grave, acum acest sistem abuziv va fi implementat la nivel planetar. Am atras atenția încă din 2021 că aici se va ajunge cu acest Certificat Verde, dar unii au spus că exagerez. Acum se pot convinge singuri că scopul abuzurilor statului din perioada pandemiei COVID nu a fost să oprească răspândirea virusului, ci să controleze oamenii”, a explicat europarlamentarul Cristian Terheș.

Inițiativa aceasta „urmează acordului din 2 decembrie 2022”, semnat tot de cei doi, când, pe baza EU Global Health Strategy și WHO Member States Global Strategy on Digital Health, s-a agreat „sporirea cooperări strategice în problemele globale de sănătate” dintre cele două entități, arată Comisia Europeană în comunicatul de presă.

Pe lângă „facilitarea libertății de circulație globală”, scopul preluării de către OSM a acestui sistem european este de a fi utilizat și în alte cazuri, cum ar fi „Certificatul internațional de vaccinare” sau fișa de pacient globală, se mai arată în comunicatul Comisiei Europene.

„Am văzut ce s-a întâmplat în UE cu implementarea acestui sistem tiranic a Certificatului Verde. Acum vor să-l implementeze la nivel global. Toate partidele care au susținut Certificatul Verde începând cu 2021 trebuie expulzate de oameni prin vot din toate funcțiile publice pentru că e clar că nu au ca prioritate interesul cetățenilor”, a concluzionat Terheș.

Comunicatul Comisiei Europene poate fi găsit aici.

Biroul de presă al
Europaramentarului Cristian Terheș

Opinie Vlad Pârău: Schimbăm democrația originală a lui Nea Nelu cu democrația facilitată a lui Nea Tedros

„Și uite-așa ajungem de la „democrația originală” a lui Iliescu din România la „democrația facilitată” a lui Ghebreyesus din Etiopia! Doar că etiopianul are ambiții globale, adică planetare, adică mondiale. Nimeni să nu scape „nefacilitat”. De ce? Pentru că nu-l remaniază nimeni pe dânsul. Același dement care era în funcție în 2020 și a implementat tirania pLandemică trei ani la rând își face netulburat treaba și în 2023. Vorba românului: să te ferească Dumnezeu de prostul consecvent! Cel mai trist este faptul că sistemul digital de „sănătate” (citește: vaccinare și supraveghere) globală pe care n-a reușit Republica Populară Chineză, prin Partidul Comuist, să i-l exporte OMS, se încăpățânează UE prin Comisia nevotată de nimeni să îl exporte ea în locul Chinei și să-l generalizeze la nivel mondial. Altă Mărie cu aceeași pălărie! Asistăm la momentul în care Organizația Mondială a Sănătății se transformă în Organizația Digitală a Sănătății. Ce sunt deci beneficiarii „sănătății digitale”, oameni sau roboți?”.

De interes, pe aceeași temă:

One thought on “Cristian Terheș: Se pun bazele tiraniei mondiale! Comisia Europeană a semnat cu OMS ca Certificatul Verde să fie folosit pentru a „facilita mobilitatea globală”. Vlad Pârău: Schimbăm democrația originală a lui Nea Nelu cu democrația facilitată a lui Nea Tedros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *