Marina-Ioana Alexandru, cenzurată de TikTok. Constantin-Florin Ilie, autorul postării șterse: Adevărații luptători ai societății civice românești sunt OCULTAȚI, cenzurați sistematic ori nepomeniți deliberat de la un punct încolo, de când devin REDUTABILI. VIDEO

Av. Marina-Ioana Alexandru, care s-a remarcat atât în lupta civică, cât și în lupta juridică împotriva abuzurilor anti-constituționale din regimul stărilor de urgență/alertă, a avut la data de 17 mai 2023 o intervenție într-o dezbatere publică în comisiile parlamentare de sănătate. Rechizitoriul ei privind nelegiuirile din perioada injectării în massă cu serurile experimentale aproape obligatorii era menit să formuleze obiecții de netrecut față de o nouă lege a vaccinărilor în România: din greșelile anterioare trebuie să învățăm, nu să le luăm de bune și să le ducem la nivelul următor. Filmarea cuprinzând cele circa 10 minute de pledoarie a Marinei Ioana Alexandru a fost distribuită de Constantin-Florin Ilie de la Comitete Cetățenești Locale pe TikTok, o rețea chineză de socializare despre care unele voci din România pretindeau că nu practică cenzura obișnuită pe rețelele occidentale, în timp ce alții cereau imperativ interzicerea rețelei chineze în țara noastră din motive de securitate. Surpriză mare, la doar o zi după publicarea pe TikTok a pledoariei avocatei anti-vacciniste, filmarea a fost suprimată pe motiv de așa-zisă „dezinformare”. Exact cum ne obișnuise din 2020 încoace Facebook sau YouTube, numai că, de această dată, cenzura venea din Republica Populară Chineză, un stat de regim comunist și orientare extremist-vaccinistă chiar și în primăvara-vara anului 2022, când deja Vestul începuse să anuleze din restricții, pe când Estul dubla miza, închizând cetățenii în blocuri și lăsându-i să moară de foame și singurătate. Dar, să revenim la cazul cunoscutei avocate din România! Detalii ne oferă autorul postării cenzurate de TikTok:

„Distribuiți, vă rugăm! Merită…


@toată lumea – Update:

Videoul acesta tocmai ce a fost CENZURAT de către Tiktok.

De menționat că a strâns în doar două zile 487 aprecieri , în condițiile în care eu sunt un noname pe TT (vezi foto în comentarii). Pe contul altcuiva strânsese puțin peste 1500 de aprecieri.

De asemenea, dacă- mi veți verifica postările de pe Tiktok veți observa încă un video „removed for missinformation”. Guess what? Era unul tot cu o intervenție din cadrul unei alte dezbateri cu parlamentarii, a aceleiași doamne, Av Marina-Ioana Alexandru , tot pe tema obligativității vaxx. Acela strânsese peste 1600 de aprecieri (pe atunci nu atinsesem încă nici măcar 500 de urmăritori).

Ce vreau să spun cu asta? Exact ceea ce spuneam și în alte postări – adevărații luptători ai societății civice românești sunt OCULTATI, cenzurați sistematic, ori nepomeniți deliberat de la un punct încolo. Anume – când devin REDUTABILI. Sau când există acest potențial. În față sunt lăsați doar cei ai lor și/sau cei care – deși cu sincere intenții – nu pot pune cu adevărat probleme serioase ssistemului (deși și acestora ssistemul „le pune” problemuțe, pt a părea cenzurați).

Ce rămâne de făcut?

-În primul rând să învățăm (din) jocul lor. Ssistemul demult cenzurează/ocultează/”astupă” cu alte știri/persoane, pe cei care le pot pune probleme reale. Pe cei controlabili, cu mici fentuțe, îi promovează mascat ca mari „netionaliști”. Ei, referitor la instrumentele de cenzură, dacă până acum le-au utilizat (doar) de facto. Acum vor să le și legalizeze de jure.

-în al doilea rând, să ținem aproape unii de alții. Pentru că în acest ritm nu ne va mai ramane ca alternativă de informare decât „firul ierbii”, aka metoda clasică de la om la om, fizic. Trebuie ieșit încă de pe acum din captivitatea virtualului. Nu renunțat definitiv, ci în paralel construită neaparat alternativa.

De aceea, începeți să vă cunoașteți efectiv, fizic, toți cei care sunteți în această barcă, cât încă mai e vreme. Nu mai e multă, orice om cu minte poate sesiza asta. Fiecare în localitatea unde vă duceți veacul SIGUR aveți oameni la fel ca voi.

Căutați-vă, cunoașteți-vă, treceți peste inerentele minore diferende și țineți aproape, în comunicare unii cu alții. Ieșiți săptămânal într-un parc undeva, la un suc măcar juma de oră – ÎNCĂ DE PE ACUM, astfel încât să fiți deja „sudați” când restriștile vor deveni de netrecut. Oricum ieșiți la sucuri. Faceți-o acum și cu folos.

Fiți proactivi! De pe acum…!

Asta ne va ajuta enorm în vremurile ce se insinuează deja din orizontul întunecat al demenței ce va să vie. Curând…”, a scris într-o postare pe Facebook activistul civic Constantin-Florin Ilie de la Comitete Cetățenești Locale.

Pentru eventualitatea în care filmarea va fi cenzurată și de Facebook, noi am salvat-o pe Rumble. VIDEO:

V-ar mai putea interesa și…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *