Claudiu Iordache: Gânduri în Sfânta Noapte de Crăciun. Tuturor românilor demni, drepți, cinstiți și buni le urez ca Sărbătoarea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos să ne întoarcă iarăși la viață!

Claudiu Iordache – Gânduri în Sfânta Noapte de Crăciun

În această Noapte de Crăciun

Cred că românilor le lipsește curajul de a trăi! Drept, direct, hotărât, mărinimos, curajos, generos și loial! Ce ne lipsește, ca neam, să ne respectăm și iubim, frați români? Teama de noi înșine, teama de ceilalți, teama de adevăr?

Fiecare mare acțiune a omenirii începe cu cifra Unu!

Să începem odată să fim noi UNUL! Unul pentru ceilalți și toți pentru Unul! Unul în gând, unul în respect, unul în Iubire, unul în Faptă!

Mă gândesc cu dragoste și respect la toți cei care suferă în această noapte, cu privirile înlăcrimate îndreptate de 25 de ani spre fotografiile soților, surorilor, fraților, fiicelor și fiilor lor, atinși de gloanțele unor asasini care ne vorbesc limba, acum ascunși și răsplătiți pentru crimele lor.

Mamelor îndoliate le sărut mâna!

Nașterea Domnului să ne ocrotească pe toți!

Claudiu Iordache – 24 Decembrie 2014

Decembrie 2014. Festivitățile s-au dus. Ceremonii, diplome, medalii, regăsiri… Mai rămâne ceva. Memoria! Amintirea care ne rănește!

Crăciun fericit, oameni ai Revoluției!

Claudiu Iordache – 23 Decembrie 2014

Respect și alinare pentru familiile îndoliate ale Revoluției, îndemn la generozitate și camaraderie pentru oamenii Revoluției! Tuturor românilor demni, drepți, cinstiți și buni le urez un Crăciun Fericit! Și să ne amintim: Cândva, la marginea uitării, împreună, de Crăciun ne-am luat rația de libertate!

Claudiu Iordache – 25 Decembrie 2016

Dimineața lui Crăciun

Țara mea este atât de blândă, de dragă, de înzestrată și de frumoasă de la Dumnezeu încât mă înclin înaintea ei și îi sărut mâna!

Crăciun Dumnezeiesc!

Claudiu Iordache – 25 Decembrie 2018

Primul Crăciun sub asediu!

Sărbătoarea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos să ne întoarcă iarăși la viață!

Crăciun în demnitate, curaj și Lumină!

Claudiu Iordache – 26 Decembrie 2020

De interes, pe aceeași temă:

One thought on “Claudiu Iordache: Gânduri în Sfânta Noapte de Crăciun. Tuturor românilor demni, drepți, cinstiți și buni le urez ca Sărbătoarea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos să ne întoarcă iarăși la viață!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *