Fiica deputatului american Sean Casten a murit în somn la doar 17 ani. Tatăl lui Gwen spunea că vaccinurile sunt sigure și eficiente și că întreaga lui familie le-a făcut

Se înmulțesc morțile subite, fără vreo cauză aparentă, la persoane sănătoase și tinere sau în putere. Fiica lui Sean Casten, deputatul american „democrat” de Illinois, a murit în somn la doar 17 ani. Era vaccinată cu serul experimental Covid, conform postărilor anterioare ale tatălui său. Odată survenit decesul fiicei sale, însă, acesta scrie pe Facebook că „singurul lucru pe care îl știm despre moartea ei este că a fost pașnică”. Cu alte cuvinte, el nu știe sau nu spune ce i-ar fi putut cauza moartea tinerei absolvente de liceu. Însă agenda congresmenului stângist, axată pe purtarea măștii în aer liber și pe odele aduse campaniei de vaccinare experimentală Covid patronate de Joe Biden, ar putea da mai multe indicii în acest sens.

„Nu există cuvinte pentru a descrie golul din inima ta atunci când moare un copil. Gwen era o tânără fericită, sănătoasă și bine adaptată, care abia aștepta să înceapă primul an la Universitatea din Vermont, unde intenționa să studieze Știința Mediului.

Duminică seara, am luat cina în familie, iar apoi ea a ieșit cu niște prieteni pentru câteva ore. Când a ajuns acasă, ne-a spus „noapte bună” mie și lui Kara, a trimis un mesaj unei prietene pentru a se asigura că a ajuns cu bine acasă, a adormit și luni dimineața nu s-a mai trezit. Singurul lucru pe care îl știm despre moartea ei este că a fost pașnică. Și singura lecție pe care o putem învăța din asta este să savurăm momentele pe care le avem cu cei dragi. Ne dorim un scop. Vrem să credem într-un mâine mai luminos. Dar singurul lucru pe care îl putem controla este prezentul nostru.

Suntem recunoscători tuturor celor care ne-au transmis gânduri, condoleanțe și ajutor. Tuturor celor care se întreabă ce pot face, le cerem doar să își trăiască viața așa cum Gwen și-a trăit-o pe a ei”, este mesajul transmis pe Facebook de congressman-ul Sean Casten miercuri, 15 iunie 2022.

„Democratul” (a se citi: socialistul) Sean Casten este copreședinte al Grupului de lucru pentru schimbări climatice și membru al Grupului de lucru pentru îngrijire medicală al Coaliției Noilor Democrați, se arată în descrierea lui oficială de pe pagina Congresului SUA.
Dacă aruncăm o privire asupra fotografiilor de pe pagina de facebook a deputatului american, vom vedea că principalele lucruri care îl preocupau pe el erau minciunile la modă despre „schimbarea/criza climatică”, „mândria homosexualilor”, revoltele „Black Lives Matter”, propaganda pro-Ucraina, politica de răspuns la pandemie a Administrației Biden și obligativitatea purtării măștilor. Din păcate, fiica lui era preocupată cam de aceleași subiecte.

„A fost inspirată de eforturile depuse de elevi în urma împușcăturilor din Parkland pentru a crea în liceul ei un club de emancipare, care a devenit unul dintre cele mai mari cluburi din DGN, concentrându-se pe toate domeniile, de la prevenirea violenței cu arme de foc la protecția mediului, la alierea cu LGBTQ, la organizarea de mitinguri Black Lives Matter și la înscrierea elevilor la vot”, mărturisește tatăl ei în necrolog.

Într-o postare mai veche, congressmanul Sean Casten făcea reclamă vaccinării copiilor cu serurile experimentale Covid. „Toți locuitorii statului Illinois în vârstă de peste 12 ani sunt eligibili pentru vaccin. Acestea sunt sigure, eficiente și constituie cheia întoarcerii noastre la normalitate. Toți membrii familiei mele – inclusiv fiica mea de 14 ani – și-au început procesul de vaccinare”, se lăuda la acea dată politicianul de stânga.

Din păcate, cel puțin partea cu „siguranța și eficiența” a fost o minciună, promovată la nivel oficial, care a costat viața multor americani de toate vârstele, confruntați cu reacții adverse care merg de la „o formă ușoară” dar spitalizabilă de coronavirus până la miocardite, pericardite, cancere sau A.V.C.-uri. Nume sonore și triplu-vaccinate precum Nancy Pelosi, Kamala Harris sau Barack Obama au făcut infecția cu noul coronavirus, iar asta în sezonul de primăvară-vară. Cu toate acestea, propaganda pentru vaccinarea „sigură și eficientă” continuă cu nerușinare, împingându-i pe americanii rămași în viață către o a patra doză. Va răspunde cineva pentru toate acestea?

Citiți și: Premierul Canadei, Justin Trudeau, covidat a doua oară în 4 luni, deși și-a făcut toate injecțiile anti-Covid. Mai are TUPEUL să îndemne la vaccinare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *