Avalanșe de cereri pentru serviciile damelor de companie de la participanții la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveția. Traducerea cititorului Ioan Sperling

O latură mai puțin oficială a întâlnirilor Forumului Economic Mondial de la Davos (WEF) ne este dezvăluită de colaboratorul nostru Ioan Sperling, cetățean român rezident în Germania și care cunoaște bine realitățile din Elveția vecină:

Potrivit directoarei generale a studioului erotic Argau Villa-Velvet, serviciul acesteia este solicitat în special în timpul întâlnirilor WEF.
„De exemplu, femeile noastre au fost deja aduse la Davos de diplomați și șefi de companii. Unii rezervă, de asemenea, „escorte” (dame de companie, n.n.) pentru ei și angajații lor pentru a petrece în suita hotelului”, a declarat ea pentru SSchweizer.
Tabloidul „20 minuten
Unsprezece rezervări și 25 de cereri au fost deja făcute săptămâna trecută, iar directorul general se așteaptă ca cererea să crească semnificativ.
De îndată ce un client își rezervă una dintre doamnele noastre timp de cel puțin patru ore, ea merge la munte”, explică ea.
Timp de patru ore, clientul plătește puțin sub 1500 de franci, iar pentru o noapte, până la 2550 de franci. În trecut, cea mai lungă rezervare a fost de trei zile. Ceea ce se oferă pentru acești bani este însoțirea la cină sau la o petrecere urmată de „servicii sexuale”. Cu toate acestea, participanții la WEF sunt mai exigenți decât clientela obișnuită.
Mai presus de toate, femeile cu o figură model și cu aspect de top sunt în cerere.
Dacă și participanții la întâlnirea WEF ar avea de oferit același lucru în contrapartidă…
Potrivit Christei Ammann, șefa unității de muncă sexuală Xenia, există o gamă mai largă de „servicii sexuale” cu ocazia unor evenimente majore – iar întâlnirea WEF face parte din această categorie.
Participanții la întâlnirea WEF chiar se distrează total, fără granițe de vreun fel, în timp ce predică moralitatea și abstinența pentru restul cetățenilor. Dar acest lucru este deja cunoscut de la alte evenimente, cum ar fi Summit-ul mondial privind schimbările climatice din Egipt: domnii au sosit cu avion privat, în timp ce populației ei le recomandă bicicleta. Dar, în cele din urmă, filantropii autoproclamați se confruntă cu negocieri epuizante – de exemplu, despre cum pot guverna, controla, intimida și priva omenirea de libertate în viitor și cum să remodeleze societatea în funcție de ideile lor răsucite.
Între toate aceste discuții solicitante, o pauză de relaxare în doi pare pur și simplu necesară…

Traducere publicată la 16 ianuarie 2023 de Ioan Sperling pe Vrăbiuțe.blog

Citiți și: Mai întâi de toate România și românii! – rețeta lui Ioan Sperling pentru a nu avea o țară de robi

Ce face marele imunolog Sucharit Bhakdi pentru a evita îmbolnăvirea? Ne explică Ioan Sperling

Se resuscitează defunctul certificat de vaccinare? Liderii G20 au emis o declarație comună de promovare a pașaportului mondial de așa-zisă sănătate pentru așa-zisa facilitare a călătoriilor internaționale. Ne așteaptă o NOUĂ pandemie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *