Procesul Nürnberg 2 pentru criminalii inoculării în masă, între vis și realitate. Rezumatul lui Ioan Sperling după un interviu cu Dr Reiner Fuellmich, conducătorul Comitetului de Investigare a Infracțiunilor Internaționale

Am urmărit un interviu nou al dr. Fuellmich, cel care are conduce ICIC (International Crimes Investigative Committee) despre mersul proceselor împotriva celor care au condus și pus în aplicare „plandemia”. Interviul este lung ( aproape o oră) și puțin dătător de speranțe, așa că am renunțat să îl mai traduc!

Pe scurt, la ora actuală este dovedit și/sau recunoscut că „vaccinul” nu a fost testat, nu dă imunitate și este periculos! Contractele cu producătorii de „vaccin” sunt ilegale! Exista mai multe procese de corupție împotriva unor lideri!

Se știe că „plandemia” a fost minuțios și cu mult timp înainte plănuită și implementată de Young Global Leader-ii lui Klaus Schwab, care au ocupat mai toate punctele-cheie în politică, justiție, medicină, presă…

Speranțele că vor fi pedepsiți sunt reduse din cauză că judecătorii sunt „ai lor” și, chiar dacă s-ar da o sentință, nu are cine o pune în aplicare!

Interesant este faptul că se pare că cei „vaccinați” sunt imposibil de „trezit” după Dr. Fuellmich și spune dânsul că este pierdere de timp să încerci! Singurii care se „trezesc” sunt cei care au efecte secundare grave, ei sau apropiații lor, sau decese în familie! Cum este cazul bancherului Pascal Najadi din Elveția, care l-a acuzat de înșelăciune cu intenție criminală pe președintele statului, după ce i-a murit o rudă!

Singurul punct optimist ar fi că sistemul care stă în spatele „plandemiei” ar fi pe cale să se prăbușească (mie, unuia, nu mi se pare!) și atunci ar trebui ca noi să ne creăm structuri/ sisteme paralele (vise!)

sursa cu interviul în germană

Un articol publicat de Ioan Sperling la 26.01.2023 pe Vrăbiuțe.blog

De același autor: Ce face marele imunolog Sucharit Bhakdi pentru a evita îmbolnăvirea? Ne explică Ioan Sperling

Avalanșe de cereri pentru serviciile damelor de companie de la participanții la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveția. Traducerea cititorului Ioan Sperling

One thought on “Procesul Nürnberg 2 pentru criminalii inoculării în masă, între vis și realitate. Rezumatul lui Ioan Sperling după un interviu cu Dr Reiner Fuellmich, conducătorul Comitetului de Investigare a Infracțiunilor Internaționale

  1. Pe Reiner Füllmich îl urmăresc demult. Stăpânește engleza la fel de bine ca germana. Pentru cei ce traiesc in Germania și n-au crezut în plandemie, este un fel de don Quijote. Lucrurile sunt clare: cei ce s-au înțepat si-au facut-o cu mana lor. În România asa-zisul vaccin NU a fost obligatoriu prin lege sau vreo ordonanță de urgență. Care au cedat la presiunile psihologice, îi privește! Relatări precum „m-au obligat la locul de munca” nu țin! Ti-a pus șeful o hartie în fața de unde să reiasă un cadru legal de obligativitate? NU! Deci, sa-i lăsăm în treaba lor! Și da, deja am creat comunități de rezistență. Toate canalele telegram de fapt asta sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *